Serdecznie zapraszamy na Ostatki w Korona Hotel, które odbędą się 18.lutego. Tylko tego dnia specjalne menu ostatkowe (obowiązuje od 12:00 do 24:00), a wieczornej kolacji i zabawie towarzyszyć będzie muzyka (od godziny 19:00).
Menu ostatkowe:
Zakąski na zimo:
Śledź z jabłkami, kwaśną śmietaną i cebulą lub w oleju.
Delikatne Meli Mello z łososia (tatar) z dodatkami.
Wykwintny pasztet z żurawiną serwowany z sosem cumberland.
Zakąski na zimo
Wątróbka drobiowa z jabłkiem na pszennym toście.
Sałaty
Sałatka grecka z serem feta i oliwkami.
Sałatka „CESARSKA” z grillowanym kurczakiem.
Zupy
Tradycyjny żurek na białej kiełbasie z jajkiem i podgrzybkiem.
Delikatny krem z brokuł z płatkami migdałów.
Dania główne
Oryginalny Beef Strogonow z polędwicy wołowej z kluseczkami półfrancuskimi i warzywami gotowanymi na parze.
Udko drobiowe faszerowane morelami serwowane z purre ziemniaczanym i salsą paprykową.
Roladki z soli podane na truflowym purre z sosem kurkowym i warzywami z patelni.
Stek z polędwicy wołowej z grillowanym pomidorem,cząstkami ziemniaków i sosem z trzech pieprzy.
Deser
Aromatyczna szarlotka domowa na ciepło z sosem czekoladowym i gałką lodów waniliowych.
Egzotyczna sałatka ze świeżych owoców z adwokatem i miętą.
Rezerwacja stolików pod numerem tel: 29 764-70-03, 600 537 770
Serdecznie zapraszamy!
Artykuł sponsorowany
kalendarz
1900 22 listopada (Piątek)
10 tenorów1900 30 listopada (Sobota)
PLATEAU GRA "PROJEKT GRECHUTA"1900 02 grudnia (Poniedziałek)
Michał Bajor - "No, a ja?"2100 31 grudnia (Wtorek)
Sylwester w OCK