Serdecznie zapraszamy na Ostatki w Korona Hotel, które odbędą się 18.lutego. Tylko tego dnia specjalne menu ostatkowe (obowiązuje od 12:00 do 24:00), a wieczornej kolacji i zabawie towarzyszyć będzie muzyka (od godziny 19:00).
Menu ostatkowe:
Zakąski na zimo:
Śledź z jabłkami, kwaśną śmietaną i cebulą lub w oleju.
Delikatne Meli Mello z łososia (tatar) z dodatkami.
Wykwintny pasztet z żurawiną serwowany z sosem cumberland.
Zakąski na zimo
Wątróbka drobiowa z jabłkiem na pszennym toście.
Sałaty
Sałatka grecka z serem feta i oliwkami.
Sałatka „CESARSKA” z grillowanym kurczakiem.
Zupy
Tradycyjny żurek na białej kiełbasie z jajkiem i podgrzybkiem.
Delikatny krem z brokuł z płatkami migdałów.
Dania główne
Oryginalny Beef Strogonow z polędwicy wołowej z kluseczkami półfrancuskimi i warzywami gotowanymi na parze.
Udko drobiowe faszerowane morelami serwowane z purre ziemniaczanym i salsą paprykową.
Roladki z soli podane na truflowym purre z sosem kurkowym i warzywami z patelni.
Stek z polędwicy wołowej z grillowanym pomidorem,cząstkami ziemniaków i sosem z trzech pieprzy.
Deser
Aromatyczna szarlotka domowa na ciepło z sosem czekoladowym i gałką lodów waniliowych.
Egzotyczna sałatka ze świeżych owoców z adwokatem i miętą.
Rezerwacja stolików pod numerem tel: 29 764-70-03, 600 537 770
Serdecznie zapraszamy!
Artykuł sponsorowany
kalendarz
1820 05 maja (Niedziela)
Koncert Ostrołęckiego Chóru Kameralnego PO NOCNEJ ROSIE.1800 10 maja (Piątek)
Koncert Muzyki Sakralnej1900 24 czerwca (Poniedziałek)
Zespół Raz Dwa Trzy1700 07 lipca (Niedziela)
XXIX festiwal muzyczny „GOWOROWO NA ROCKOWO”1900 22 listopada (Piątek)
10 tenorów